Du arbejder med ledelse i en offentlig eller privat virksomhed, og du har brug for friske øjne, ekstra hænder og en sparringspartner. For du skal implementere en ny strategi, effektivisere arbejdsgangen og udvikle nye kommunikationsprodukter. Helst det hele på den halve tid.

Artefakt Kommunikation har mange års erfaring med at løse udfordringer som dine. Du får derfor professionel og målrettet kommunikationsrådgivning med udgangspunkt i din og virksomhedens situation.

Du får hjælp til:

Fokus og løsning på aktuel udfordring

Bliv guidet til at overskue den opgave, du skal løse. Fra udvikling af små kommu-nikationsprodukter til afvikling af store strategiseminarer. Få identificeret sagens kerne, de rette prioriteter og bud på en løsning.

Sikker tilrettelæggelse og eksekvering

Gør løsningen til virkelighed. Få hjælp til at planlægge processen, inddrage dine medarbejdere og udforme produktet. Bliv klædt på til at eksekvere og nå i mål med opgaven.

Styrket lederperformance og arbejdsglæde

Styrk din lederkommunikation. Bliv bedre til at give retning, skabe mening og kommunikere klart om proces og produkter. Det hjælper dine medarbejdere i deres opgaveløsning. Ekstra bonus: øget arbejdsglæde.

Ring, når det passer dig

Du kan få korte og lange sparringsforløb. Artefakt Kommunikation har også udviklet et klippekort, så du løbende har adgang til en ekstern sparringspartner.

Ring og få en uforpligtende snak: Telefon 60 81 76 71.