Få konceptudviklet dine traditionelle kommunikationsopgaver og innovative ideer. Artefakt Kommunikation har bred erfaring fra udvikling af enestående kommunika-tionsprodukter til facilitering af omfattende organisationsforandringer.

Du kan få hjælp til:

Produktion af målrettede produkter

Få lækre pjecer, fængende plakater og bedre breve. Mange virksomheder har adskillige interessenter at tage hensyn til, når de skal producere målrettede kommunika-tionsprodukter. Artefakt Kommunikation kombinerer og designer konkrete produkter, så de lever op til din virksomheds mål og præmisser med udgangspunkt i målgruppens behov.

Undervisning af ledere og medarbejdere

Tilfør nyeste viden og anvendelige værktøjer til ledere og medarbejdere. Skal undervisning gøre en forskel, handler det om mere end at præsentere ny viden. Den nye viden skal omsættes af den enkelte og øves løbende. Artefakt Kommunikation tilbyder kurser og workshops, skræddersyet din virksomhed. Fra facilitering af møder og effektivisering af arbejdsgange, til styrket mundtlig og skriftlig kommunikation.

Facilitering af forandringer

Oplev berigende temadage, leder- og medarbejderseminarer. Implementer nye strategier og eksekver omfattende organisationsforandringer bedst muligt. For forandringer er ikke for sjov, de kan skabe usikkerhed, men der er et mål med dem. Det skal kommunikeres klart. I kommunikationen mellem leder og medarbejder handler det om relationer og tillid – i ord og handling. Det kan Artefakt Kommunikation klæde dig på til.

Værdifulde værktøjer

Når du benytter Artefakt Kommunikation, får du mere end færdige koncepter. Undervejs i samarbejdet kan du inspireres til brug af værktøjer, Artefakt Kommunikation har udviklet:

På mobilsitet Ideer der Forandrer  får du 25 gratis ideer, som ledere kan benytte til små sjove, innovative forandringstiltag. Søg på din telefon eller iPad på ’Ideer der forandrer’.

Skab ægte dialog og understøt udviklingsforløb ved brug af billedkort. Se mere på pickapicture.dk. Billeder sætter tanker i gang og tilbyder nye muligheder i samtalen.

Samarbejder med andre professionelle

Artefakt Kommunikation trækker på et stort netværk af specialister og samarbejder med fotografer, designere, web- og it-specialister om løsningen af mangeartede typer opgaver. Få bud på et koncept, vi sammen kan udvikle, telefon 60 81 76 71.